AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin ihanetini görmek

Kahve falında sevgilinin ihanetini görmek

Kahve falında sevgilinin ihanetini görmek dayanışma içinde kalacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin ihanetini gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili güzel gelişmeler olabilir.

Kahve falında sevgilinin ihanetini görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliye ihanet etmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin ihanet ettiğini görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında eşinin ihanet ettiğini görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ihanete uğradığını görmek esenlik içinde olacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine inanılır.

Kahve falında eşine ihanet etmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaya ihanet etmek çok büyük zararlar edeceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kocası tarafından ihanete uğramak sonradan da çok üzüleceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir