AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaya ihanet etmek

Kahve falında kocaya ihanet etmek

Kahve falında kocaya ihanet etmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, makamının yükseleceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulur.

Kahve falında kocaya ihanet etmek gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak birçok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında kocasına ihanet etmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında kocaya ihanet etmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocası tarafından ihanete uğramak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında kocasının ihanet ettiğini görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine işarettir.

Kahve falında ihaneti görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye ihanet etmek imkânlarının azalacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının ihanet ettiğini görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine inanılır.

Kahve falında ihanet etmek para sahibi olacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir