AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine ihanet etmek

Kahve falında sevdiğine ihanet etmek

Kahve falında sevdiğine ihanet etmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğine ihanet etmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız herşeyi yeniden eski haline getirebilmeniz uzun süre uğraşmanızı gerektirebilir.

Kahve falında sevdiğinin ihanetini görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğine ihanet etmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında ihanete uğradığını görmek büyük bir özgüven kazanacağına, sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ihanet edilmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşa ihanet etmek hayatın yoluna gireceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ihanet görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, tüm düzenin alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında ihanet etmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının ihanet ettiğini görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir