AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin ihanet ettiğini görmek

Kahve falında sevgilinin ihanet ettiğini görmek

Kahve falında sevgilinin ihanet ettiğini görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sevinç ve sürura alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ihanet ettiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizin takdirini uyandırabilecek başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin ihanet ettiğini görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının ihanet ettiğini görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, güveninin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına ihanet ettiğini görmek her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, dertlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında ihanet edilmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ihanet ettiğini görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karısının ihanet ettiğini görmek üzüntülü günler yaşanacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının ihanet ettiğini görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine yorulur.

Kahve falında birinin ihanet ettiğini görmek nazara geleceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir