AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının ihanet ettiğini görmek

Kahve falında arkadaşının ihanet ettiğini görmek

Kahve falında arkadaşının ihanet ettiğini görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ihanet ettiğini gördüyseniz:

  • Zamanla herşeyi teker teker göreceksiniz.

Kahve falında arkadaşına ihanet ettiğini görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ihanet ettiğini görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin ihanet ettiğini görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında ihanet edilmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, yönetici makamına geleceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin ihanet ettiğini görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, onları koruyup kollayacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının ihanet ettiğini görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında karısının ihanet ettiğini görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, gönül gözünün açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ihanet ettiğini görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir