AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gölge görmek

Kahve falında siyah gölge görmek

Kahve falında siyah gölge görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah gölge gördüyseniz:

  • Açığa çıkan şeyleri dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında siyah gölgeler görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah insan gölgesi görmek zorlukları aşacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah insan gölge görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine inanılır.

Kahve falında siyah gölge görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret eder.

Kahve falında yılan gölgesi görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gölge görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cin gölgesi görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç gölgesinde oturmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir