AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta damar görmek

Kahve falında ayakta damar görmek

Kahve falında ayakta damar görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, mal mülk sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına inanılır.

Kahve falında ayakta damar gördüyseniz:

  • Daha fazla çalışmayı gerektirse de, işinizle ilgili işleri tamamlamanız, problemli yerleri düzeltmeniz gerekiyor.

Kahve falında ayakta damar görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında mor damar görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda damar görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında damarının şiştiğini görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında damar kesmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında damardan kan aktığını görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında kılcal damar görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şah damarı görmek hak yolundan ayrılacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir