AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin düştüğünü görmek

Kahve falında sevdiğinin düştüğünü görmek

Kahve falında sevdiğinin düştüğünü görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi sabote edebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin birinin düştüğünü görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin uçurumdan düştüğünü görmek bol kazanç elde edileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini düşerken görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yeni bir araca sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin düştüğünü görmek sorunlarını gidereceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin uçurumdan düştüğünü görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, ailenin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin suya düştüğünü görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini yüksekten düşerken görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonu suya düşürmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir