AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birinin uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin birinin uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin birinin uçurumdan düştüğünü görmek şeytanın aklına uyacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin birinin uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşınıza bazı modellerle gelebilirler.

Kahve falında sevdiğin birinin uçurumdan düştüğünü görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, nimetin ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin uçurumdan düştüğünü görmek sıkıntıların artacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına delalettir.

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtarılmak onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına delalet eder.

Kahve falında uçuruma düşmemek çok rahat bir hayata adım atacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan birinin düştüğünü görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşerken görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan düşüp kurtulmak fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir