AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında sevdiğinin uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında sevdiğinin uçurumdan düştüğünü görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda olumlu gelişmelere açık süreçtesiniz.

Kahve falında sevdiğin birinin uçurumdan düştüğünü görmek gıybet edeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin uçurumdan düştüğünü görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında uçurumdan düşeni görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, imkânların günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşeni kurtarmak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin uçurumdan düştüğünü görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kendisine olan güvenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan düşer gibi olmak evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, yeni yerler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçuruma düşen birini görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir