AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini yüksekten düşerken görmek

Kahve falında eşini yüksekten düşerken görmek

Kahve falında eşini yüksekten düşerken görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, konforunun artacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında eşini yüksekten düşerken gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Kahve falında eşinin yüksekten düştüğünü görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini yüksekten düşerken görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekten düşecek gibi olmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının yüksekten düştüğünü görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, ettikleri duanın kabul olacağına işarettir.

Kahve falında bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek kendini çok iyi hissedeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının yüksekten düştüğünü görmek büyük borçlara girmeyeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, para ve zaman ayıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir