AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birinin düştüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin birinin düştüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin birinin düştüğünü görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, daha güçlü hale geleceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Memnun olmanız, aynı zamanda da değerlendirmeniz gereken avantajlı bir konumdasınız.

Kahve falında sevdiğini düşerken görmek kazanç kapılarının kapanacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin uçurumdan düştüğünü görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin düştüğünü görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin birinin düştüğünü görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin uçurumdan düştüğünü görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin suya düştüğünü görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, evi yoksa ev alacağına işaret eder.

Kahve falında takma diş düşürmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, ters giden durumların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün düştüğünü görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir