AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini düşerken görmek

Kahve falında sevdiğini düşerken görmek

Kahve falında sevdiğini düşerken görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, aralarından su sızmayacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, gözünün yaşını sileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini düşerken gördüyseniz:

  • Maddi veya iş hayatınız anlamında pahalıya patlayabilecek bedellere mal olacak adımlar atmaktan ya da sınır ihlali yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında sevdiğin birinin düştüğünü görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin uçurumdan düştüğünü görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin suya düştüğünü görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin uçurumdan düştüğünü görmek işlerinin başarılı olacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini düşerken görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin düştüğünü görmek canının sıkılacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına alamet eder.

Kahve falında yıldızın düştüğünü görmek yeni bir iş bulacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir