AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin cenazesini görmek

Kahve falında sevdiğinin cenazesini görmek

Kahve falında sevdiğinin cenazesini görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin cenazesini gördüyseniz:

  • Karşı cinse isteklerinizi kabul ettirebilir, hemen hemen her konuda ikna edebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin cenazesini görmek kötü sözler duylacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın cenazesini görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, malını ve parasını sağlama alacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi cenazesini gömmek cesaretini yeninden toplayacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenazeyi kefenlemek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla cenazeye gitmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, sıkıntılardan kurtulmaya tabir olunur.

Kahve falında cenaze arabası görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze namazına gitmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü cenazesi görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir