AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın cenazesini görmek

Kahve falında babanın cenazesini görmek

Kahve falında babanın cenazesini görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın cenazesini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında ölen babanın cenazesini görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında babanın cenazesini yıkamak stresini ve yorgunluğunu atacağına, hakkını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının cenazesini görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın cenaze namazını kılmak ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine alamet eder.

Kahve falında baba cenazesi görmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babanın cenazesini görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine yorulur.

Kahve falında babasinin cenazesini görmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında babanın cenazesini görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir