AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı kırılmak

Kahve falında ayağı kırılmak

Kahve falında ayağı kırılmak korkularını yeneceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırılmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylere hazır olmalısınız.

Kahve falında ayağının kırıldığını görmek aylık gelirinin artacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına alamet eder.

Kahve falında ayak kırılmak beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin ayağının kırıldığını görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında birinin ayağının kırıldığını görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında ayak kırılmasını görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında kırılan ayak görmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak kırılması görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine işarettir.

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir