AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek avret yerini görmek

Kahve falında erkek avret yerini görmek

Kahve falında erkek avret yerini görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, ruhani önderlik yapacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında erkek avret yerini gördüyseniz:

  • Gerçekten arzu ettiğiniz şeylerin olma olasılığı konusunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında erkek çocuğun avret yerini görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında erkek avret yerini görmek fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, yeni bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin avret yerini görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin avret yerini görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına delalettir.

Kahve falında avret yerinin kıllı olduğunu görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Kahve falında kızın avret yerini görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin avret yerini görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında başka bir kadının avret yerini görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir