AnaSayfa / Genel / Kahve falında avret yeri görmek

Kahve falında avret yeri görmek

Kahve falında avret yeri görmek geçim sıkıntısının biteceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, her nimetin lezzetine varacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avret yeri gördüyseniz:

  • İyimser duygular içinde hareket etmeye çalışınız.

Kahve falında bayanın avret yerini görmek sorunların gittikçe artacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kendi avret yerini temizlemek darlığa düşeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında babasının avret yerini görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, anne baba duası alınacağına yorulur.

Kahve falında erkek avret yerini görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avret yerini yıkamak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin avret yerini görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, aşık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun avret yerini görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalettir.

Kahve falında kendi avret yerini kıllı görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir