AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimsenin avret yerini görmek

Kahve falında bir kimsenin avret yerini görmek

Kahve falında bir kimsenin avret yerini görmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin avret yerini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişinin problemleriyle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında bir kimsenin avret yerini görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında karısının avret yerini görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin avret yerini görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir başkasının avret yerini görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin avret yerini görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında kızın avret yerini görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında bayanın avret yerini görmek günahların da affolacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının avret yerini görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir