AnaSayfa / Genel / Kahve falında avret yerini örtmek

Kahve falında avret yerini örtmek

Kahve falında avret yerini örtmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kariyer edineceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında avret yerini örtmek gördüyseniz:

  • Özgür alan yaratmak için değişikliklere ihtiyacınız var.

Kahve falında avret yerini örtmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin avret yerini görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, esenleyeceğine yorulur.

Kahve falında avret yerini kıllı görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocanın avret yerini görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının avret yerini görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine delalettir.

Kahve falında hanımının avret yerini görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulur.

Kahve falında avret yerini traş etmek böylece hayata yeniden sarılacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendinin avret yerini görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir