AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere gidip gelmek

Kahve falında askere gidip gelmek

Kahve falında askere gidip gelmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında askere gidip gelmek gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler planlarda değişiklik gerektirebilir.

Kahve falında askere gidip geldiğini görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında askere gidip gelmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında askerden erken gelmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında askerlik kağıdının geldiğini görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin askerden geldiğini görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin askerden geldiğini görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına delalettir.

Kahve falında askerden gelmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında asker arkadaşının geldiğini görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir