AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasını uzun boylu görmek

Kahve falında bir başkasını uzun boylu görmek

Kahve falında bir başkasını uzun boylu görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasını uzun boylu gördüyseniz:

  • Belli jestler bekliyorsanız talepleriniz karşılık bulabilir.

Kahve falında uzun boylu bir insan görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, hafif ve iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yakışıklı uzun boylu erkek görmek işlerinden feragat edeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini çok uzun boylu görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi uzun boylu görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında uzun boylu insanlar görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu insan görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun boylu erkek almak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında herkesten uzun boylu olmak doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir