AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini çok uzun boylu görmek

Kahve falında birini çok uzun boylu görmek

Kahve falında birini çok uzun boylu görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında birini çok uzun boylu gördüyseniz:

  • Riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var.

Kahve falında çok uzun boylu kadın görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında çok uzun boylu adam görmek her zaman çok üzgün olacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında boy uzun erkek görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine yorulur.

Kahve falında birini çok uzun boylu görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini çok uzun boylu görmek ekmeğinin azalmayacağına, işinde terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birini uzun boylu görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini uzun boylu görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu uzun boylu görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir