AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun boylu bir erkek görmek

Kahve falında uzun boylu bir erkek görmek

Kahve falında uzun boylu bir erkek görmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kafasının rahat edeceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, gönül gözünün açılacağına, geleceğinizin güzel olacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu bir erkek gördüyseniz:

  • Herkese şirin görünmek uğruna, sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında esmer uzun boylu erkek görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu bir erkek görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında boy uzun erkek görmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına inanılır.

Kahve falında boyu uzun erkek görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu yakışıklı erkek görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı uzun boylu erkek görmek saygınlık kazanacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında uzun boylu erkek almak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında çok uzun boylu erkek görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir