AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini üst üste görmek

Kahve falında sevdiğini üst üste görmek

Kahve falında sevdiğini üst üste görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini üst üste gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Kahve falında üst üste sevdiğini görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına yorulur.

Kahve falında üst üste sevdiğin kişiyi görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini üst üste görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında üst üste ceket giymek gözünü en yukarılara dikeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üst üste yatmak sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine inanılır.

Kahve falında üst üste abdest almak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında üst üste taş görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste yastık görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir