AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste sevdiğini görmek

Kahve falında üst üste sevdiğini görmek

Kahve falında üst üste sevdiğini görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına inanılır.

Kahve falında üst üste sevdiğini gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeniz gerekmiyor.

Kahve falında üst üste sevdiğini görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste sevdiğin kişiyi görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini üst üste görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste pantolon giymek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında üst üste at görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında üst üste yatmak kafasına göre birini bulacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına işarettir.

Kahve falında üst üste ölüm görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, canının sıkılacağına yorulur.

Kahve falında üç gün üst üste aynı kişiyi görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir