AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste yastık görmek

Kahve falında üst üste yastık görmek

Kahve falında üst üste yastık görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, canının derdine düşeceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, kendi işini kuracağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında üst üste yastık gördüyseniz:

  • Rekabet anında sürprizler sizi güçlü kılabilir.

Kahve falında üst üste yastık görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalettir.

Kahve falında üst üste elbise giymek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında iki çorap üst üste giymek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına alamet eder.

Kahve falında üst üste abdest almak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, başarıları ile konuşulacağına işaret eder.

Kahve falında üst üste kazak giymek durulacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında üst üste ev görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste ayakkabı giymek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına inanılır.

Kahve falında üst üste sevdiğin kişiyi görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir