AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiden kaçmak

Kahve falında sevdiği kişiden kaçmak

Kahve falında sevdiği kişiden kaçmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, varlık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden kaçmak gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevku alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında sevdiği kişiden kaçmak iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiden kaçmak mutlu ve sağlıklı olacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle kaçmak bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyle kaçmak üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına alamet eder.

Kahve falında kişilerden kaçmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına delalet eder.

Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak istenmeyen olaylar yaşanacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına alamet eder.

Kahve falında ölen kişiden kaçmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına inanılır.

Kahve falında iki kişiden kaçmak ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir