AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaksız kedi görmek

Kahve falında ayaksız kedi görmek

Kahve falında ayaksız kedi görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaksız kedi gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya maddi içerikli konular giderek daha karışık bir hal almaya başlayabilir.

Kahve falında kedinin ayağını ısırdığını görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında altı ayaklı kedi görmek ekmeğinin azalmayacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin ayağının koptuğunu görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağını kedi ısırmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalettir.

Kahve falında ayağı kırık kedi görmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında ayaksız kedi görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine inanılır.

Kahve falında kedi ayak izi görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki ayaklı kedi görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir