AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ayak izi görmek

Kahve falında kedi ayak izi görmek

Kahve falında kedi ayak izi görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi ayak izi gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kedi ayak izi görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, zorlukların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurda ayak izi görmek bir ortaklık kurulacağına, işlerin kara geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ayı ayak izi görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, alım gücünü yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan ayak izi görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak izleri görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına inanılır.

Kahve falında bebek ayak izi görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işarettir.

Kahve falında duvarda ayak izi görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak izi bırakmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, güzel günler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir