AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki ayaklı kedi görmek

Kahve falında iki ayaklı kedi görmek

Kahve falında iki ayaklı kedi görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, ömür boyu devam edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki ayaklı kedi gördüyseniz:

  • Elinizden kaçanı düşüneceğiniz yerde yeni durumu karşılamaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında kedi ayak izi görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin ayağını ısırdığını görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kedi ayağı görmek rütbenin yükseleceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kedinin ayağının koptuğunu görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ayağını kedi ısırmak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında ayağı kırık kedi görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, hak ve din yolunu bırakacağına işaret eder.

Kahve falında iki ayaklı kedi görmek fakirlerin güleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ayaksız kedi görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir