AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını kedi ısırmak

Kahve falında ayağını kedi ısırmak

Kahve falında ayağını kedi ısırmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağını kedi ısırmak gördüyseniz:

  • Her şey aynı anda üzerinize gelebilir.

Kahve falında kedinin ayağını ısırdığını görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ayağını kedi ısırmak kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının ayağını ısırmak mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin ayağını ısırdığını görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına inanılır.

Kahve falında ayak parmağını ısırmak bol kazanç elde edileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında ayağını yengeç ısırdığını görmek yaralarına da merhem olacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağını köpek ısırdığını görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında birinin ayağını ısırmak hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir