AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin ayağının koptuğunu görmek

Kahve falında kedinin ayağının koptuğunu görmek

Kahve falında kedinin ayağının koptuğunu görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, sağlığını da kaybedeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine delalet eder.

Kahve falında kedinin ayağının koptuğunu gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunun.

Kahve falında kedi ayak izi görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, heveslerin söneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık kedi görmek dertlerine derman bulacağına, bazı konularda konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakla kedi ezmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kedi ayağı görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına inanılır.

Kahve falında altı ayaklı kedi görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına işarettir.

Kahve falında ayaksız kedi görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin ayağını ısırdığını görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin ayağının koptuğunu görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir