AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaksız insan görmek

Kahve falında ayaksız insan görmek

Kahve falında ayaksız insan görmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, malını ve canını riske edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaksız insan gördüyseniz:

  • Maddi konularda aktif olmalısınız.

Kahve falında tek ayaklı insan görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına yorulur.

Kahve falında ölü insan ayağı görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine delalet eder.

Kahve falında ayakları ters insan görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına alamet eder.

Kahve falında üç ayaklı insan görmek yüzünde güller açacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına alamet eder.

Kahve falında ayaksız insan görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında insan ayağı yemek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, borçlarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık insan görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında ayağı olmayan insan görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir