AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları ters insan görmek

Kahve falında ayakları ters insan görmek

Kahve falında ayakları ters insan görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, ümitlerinin son bulacağına, gözünün yaşını sileceğine, sevilen birinin geleceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine inanılır.

Kahve falında ayakları ters insan gördüyseniz:

  • Bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Kahve falında ayakları ters insan görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı ters insan görmek muradın gerçekleşeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ters ayaklı insan görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında ters ayaklı görmek daha çok iş yapacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ters ayaklı kadın görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında ters dönmüş ayak görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını ters görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları ters kadın görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, tüm özlemini gidereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir