AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç ayaklı insan görmek

Kahve falında üç ayaklı insan görmek

Kahve falında üç ayaklı insan görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, kendini her konuda geliştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üç ayaklı insan gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında ölü insan ayağı görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı ters insan görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında ters ayaklı insan görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları ters insan görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dört ayaklı insan görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında ayağı kırık insan görmek hayallerini gerçekleştireceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına delalettir.

Kahve falında insan ayağı görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç ayaklı insan görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, makamını kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir