AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı olmayan insan görmek

Kahve falında ayağı olmayan insan görmek

Kahve falında ayağı olmayan insan görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında ayağı olmayan insan gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya finansal durumunuzu ilgilendiren konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında insan ayağı yemek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü insan ayağı görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına işarettir.

Kahve falında üç ayaklı insan görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ters ayaklı insan görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, anne ve baba duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında ayağı olmayan insan görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet eder.

Kahve falında ayakları ters insan görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek ayaklı insan görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında ayaksız insan görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir