AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insan ayağı görmek

Kahve falında ölü insan ayağı görmek

Kahve falında ölü insan ayağı görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, tatsızlık olacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya yorulur.

Kahve falında ölü insan ayağı gördüyseniz:

  • İnsanlarla olan ilişkileriniz uyumludur.

Kahve falında ölü insan ayağı görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, her anlamda şifa bulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında insan ayağı görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dört ayaklı insan görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağı ters insan görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına yorulur.

Kahve falında insan ayağı yemek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında ayakları ters insan görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaksız insan görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, mutluluğunu çoğaltacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ters ayaklı insan görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir