AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör olduğunu görmek

Kahve falında kör olduğunu görmek

Kahve falında kör olduğunu görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kör olduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, partnerinizle buluşabilir veya sosyal planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birinin kör olduğunu görmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun kör olduğunu görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, konforunun yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında kör adama yardım etmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin gözünün kör olduğunu görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında kör fare görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kör bir kıza yardım etmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir gözünü kör görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini kör görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir