AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kör olduğunu görmek

Kahve falında kedinin kör olduğunu görmek

Kahve falında kedinin kör olduğunu görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında kedinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Yaşantınızda önemli değişiklikler yapmak, düzeninizi değiştirmek için büyük istekler duymanız mümkün.

Kahve falında bir gözü kör kedi görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kör kedi görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin kör olduğunu görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına delalet eder.

Kahve falında gözü kör kedi görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kör gözlü kedi görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renk körü olduğunu görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kör bıçak görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, ortaklıkların bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir