AnaSayfa / Genel / Kahve falında körlere yardım etmek

Kahve falında körlere yardım etmek

Kahve falında körlere yardım etmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında körlere yardım etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi çalışmak için zorlamamalısınız.

Kahve falında kör kadına yardım etmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kör birine yardım etmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kör bir kadına yardım etmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kör adama yardım etmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kör insana yardım etmek günden güne kazancının artacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında kör kıza yardım etmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kör bir kıza yardım etmek doğruluğu bulacağına, atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında körlere yardım etmek bir ortaklık kurulacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir