AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklı bardak görmek

Kahve falında ayaklı bardak görmek

Kahve falında ayaklı bardak görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kazancının düşeceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına delalet eder.

Kahve falında ayaklı bardak gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ev ya da ailenizle bağlantılı konular, mantıklı olmanız durumunda sizin yararınıza ilerleyebilir.

Kahve falında ayaklı bardak görmek sağlığını geri kazanacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında bardak kırıldığını görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süt dolu bardak görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine inanılır.

Kahve falında tabak bardak almak geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında cam bardak görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında desenli bardak görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında çay bardağı ve çay tabağı görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bardakta böcek görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir