AnaSayfa / Genel / Kahve falında desenli bardak görmek

Kahve falında desenli bardak görmek

Kahve falında desenli bardak görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, prestij kaybı yaşayacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında desenli bardak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırları belirlemek kendi işinize odaklanmanıza yardım edebilir.

Kahve falında desenli bardak görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, kendi kabuğuna çekileceğine yorulur.

Kahve falında desenli yılan görmek fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek desenli elbise giymek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül deseni görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında desenli elbise giymek onu kendisinden daha çok seveceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında desenli çorap görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalettir.

Kahve falında desenli gelinlik görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, başarılı ve kazançlı olacağına delalettir.

Kahve falında desenli halı görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir