AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt dolu bardak görmek

Kahve falında süt dolu bardak görmek

Kahve falında süt dolu bardak görmek sarsılacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında süt dolu bardak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiye zaman ayırmanız ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında süt dolu bardak görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolu bardak görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içi çay dolu bardak görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu bardak görmek sorunlarının artacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına yorulur.

Kahve falında çay dolu bardak görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, işbirliği içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında rakı dolu bardak görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında dolu çay bardağı görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolu su bardağı görmek işlerinin düzeleceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir