AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak üstünde yara görmek

Kahve falında ayak üstünde yara görmek

Kahve falında ayak üstünde yara görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, işlerin hafifleyeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, aile içinde de bereketin artacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak üstünde yara gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersizlikleri nedeniyle bazı hatalar oluşabilir.

Kahve falında ayak üstünde yara görmek işleri yoluna sokacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında elin üstünde yara görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında elinin üstünde yara görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözün üstünde yara görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, dertlerden kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında el üstünde yara görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağında yara çıktığını görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağının altında yara görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında ayakların yara olduğunu görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir