AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarında yara görmek

Kahve falında ayaklarında yara görmek

Kahve falında ayaklarında yara görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, çok yıpranacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarında yara gördüyseniz:

  • Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Kahve falında ayaklarının yara olduğunu görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak yarası görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağın yara olduğunu görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının ayağında yara görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağının altında yara görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, sorunların ve engellerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları yara olmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine inanılır.

Kahve falında ayakları yara görmek eşlerin ayrılacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında ayağında yara olduğunu görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir