AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızın düştüğünü görmek

Kahve falında yıldızın düştüğünü görmek

Kahve falında yıldızın düştüğünü görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yıldızın düştüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizi her zamankinden daha fazla görünür kılabilirsiniz.

Kahve falında yıldızın yere düştüğünü görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında gökten yıldız düştüğünü görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yıldızın denize düştüğünü görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldız düştüğünü görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldızların düştüğünü görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına yorulur.

Kahve falında yıldızın düştüğünü görmek başarısız olacağına, üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında düşen yıldız görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına alamet eder.

Kahve falında yıldızların yere düştüğünü görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir