AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtü vermek

Kahve falında başörtü vermek

Kahve falında başörtü vermek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başörtü vermek gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız durumunda pişman olmayacaksınız.

Kahve falında başörtü çıkarmak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeği başörtülü görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtülü birini görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni başörtü görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında kendini başörtülü görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı başörtülü görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını başörtülü görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtülü bebek görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir