AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini başka kadınla görmek

Kahve falında sevdiğini başka kadınla görmek

Kahve falında sevdiğini başka kadınla görmek verilen sözlerin tutulacağına, yollarını ayıracağına, iftiraya uğrayacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, arif kimselerden sayılacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başka kadınla gördüyseniz:

  • Ayağı yere basan ilişki, iş birliği ya da ortaklıkları tercih etmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevdiğini başka kadın görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başka kadınla görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını başka kadınla yatakta görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine inanılır.

Kahve falında eşi başka kadınla görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına inanılır.

Kahve falında bir başka kadını hamile görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine yorulur.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında eşini başka bir kadınla görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, işlerinin baltalanacağına yorulur.

Kahve falında babanı başka bir kadınla görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir