AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanı başka bir kadınla görmek

Kahve falında babanı başka bir kadınla görmek

Kahve falında babanı başka bir kadınla görmek fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında babanı başka bir kadınla gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız manevi yönden uğrayabileceğiniz bir hayal kırıklığından kurtulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında babayı başka bir kadınla görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanı başka bir kadınla görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanı başka kadınla görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı başka kadınla görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasını başka kadınla görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka baba görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında başka anne baba görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin babasını görmek şansın ve kısmetin açılacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir